24 October 2013

Projek terbaru


Dah lama tak update blog. Masih sibuk dengan projek2 menjahit tapi tak sempat nak share projek2 tersebut. Siap jer terus bagi pd customer. Ini adalah projek2 masa bulan puasa lps.

10 June 2013

Order Pencil Box lagi

Order drpd kawan Hanim...order pagi tadi. Alhamdulillah berjaya disiapkan sekejap tadi setelah selesai menonton Jang Ok Jung.

Baju2 yg dalam proses

 Baju2 yg baru selesai proses mgunting...harap2 siap this weekend...




Projek2 bagi bulan Mei

Projek2 yg berjaya disiapkan... nama2 empunya dirahsiakan...

11 May 2013

Projek menjahit baju

Target hari ni n esok utk siapkan tempahan baju kwn2. harap2 blh siap 3 pasang dulu...dah agak lama dlm simpanan. Pasal tempahan2 pencil box tu, anak2 saya sbenarnya tak buat marketing pun kat sekolah. semuanya secara tak sengaja. Saya buatkan utk kegunaan anak2 ke sekolah n ada best friend syaurah bkenan n minta saya buatkan. Di situlah bermulanya kisah pencil box tu. Dari seorg kwn btambah kepada murid2 lain di kelas yg sama n bkembang ke kelas2 bersebelahan... hehehe... n ada juga guru2...n kawan Hanim pula. Sapa yg nak akan cari anak2 saya waktu rehat. Kadang2 saya perlu siapkan pada mlm tu juga kalo ada yg dah byr. Hari ni tjaga pkl 5 pagi. Dah tak blh tido. Kebiasaannya mcm ni lah. Tak payah set alarm. Ok ler byk lg tugas menunggu utk hari ni....